Op zondag 12 september 2021 organiseert lopersgroep De Grensrunners de 4e Zwemloop. De zwemloop vindt plaats op de mooie locatie van BillyBird Park “Drakenrijk” in de Gemeente Beesel. Lekker zwemmen in het strandbad (open water) langs de uitgelegde boeien en rennen over een uitgezet parcours in en om het mooi aangelegde Drakenrijk.

Heb je geen wetsuite? Geen probleem, want in juli is het water warm genoeg om in zwembroek, bikini of badpak te zwemmen.

Het programma op 12 september 2021 is:

Start  Categorie Zwemmen Hardlopen
10:00 Jeugd 10 en 11 jaar – individueel 100m 1.000m
10:00 Jeugd 12 en 13 jaar – individueel 200m 2.000m
11:00  Lang: vanaf 14 jaar – individueel en koppel 1.000m 10.000m
12:30 Kort: vanaf 14 jaar – individueel en koppel 500m 5.000m

Onder het motto “Vrijheid / Blijheid” van Lopersgroep de Grensrunners mag en kan iedereen meedoen, van jong (vanaf 10 jaar) tot oud, van beginner tot top triatleet.

  • Ben je geïnspireerd door het Long Course Weekend?
  • Wil je de combinatie van zwemmen en hardlopen gewoon een keer proberen?
  • Ben je in voorbereiding voor een triatlon?
  • Zoek je een trainingswedstrijd?

Schrijf je dan in met het online inschrijfformulier. Lijkt het je wat en je bent 14 jaar of ouder, maar je wil alleen zwemmen of alleen hardlopen? Ook dat kan door in te schrijven als een koppel! Zoek dan in je vriendenkring en/of familie naar een maatje die of wil zwemmen of wil hardlopen.

Lukt dat niet dan willen wij wel helpen om dit voor elkaar te krijgen. Stuur dan een email naar zwemloop@grensrunners.nl met jouw gegevens en of je een zwemmer of hardloper zoekt. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op.

Ook de jeugd krijgt weer de mogelijkheid om hun zwem- en hardloop kwaliteit te laten zien. Om het eerlijk te maken zijn er 2 categorieën te weten de 10/11 jarigen en de 12/13 jarigen.

Let op: De jeugd start in één wedstrijd en iedereen doet zowel het zwemmen als hardlopen. Dus geen koppels mogelijk.

Wil je meedoen? Hou deze datum dan vrij, schrijf je in en dan zien we jou op 12 september 2021 bij de Zwemloop op BillyBird Park “Drakenrijk”. Inschrijven kan door het online inschrijfformulier volledig in te vullen en te verzenden. Heb je nog vragen? Stuur dan een email met je vraag naar zwemloop@grensrunners.nl.